Αιτήματα απορρήτου και κύκλος ζωής λογαριασμού
3 λεπτά ανάγνωσης
Χειριστείτε με ασφάλεια επαληθευμένα αιτήματα απορρήτου Επισκέπτη, διαγραφή προσωπικού λογαριασμού και κλείσιμο Επιχείρησης.
Το ELUNIA διαχωρίζει τις εργασίες απορρήτου Επισκέπτη, τη διαγραφή του προσωπικού λογαριασμού χρήστη και το κλείσιμο Επιχείρησης. Οι ενέργειες έχουν διαφορετικό scope και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ισοδύναμες.
Χειριστείτε αίτημα απορρήτου Επισκέπτη
Ο Owner ή Administrator ανοίγει τη σελίδα Επισκέπτη και βρίσκει το Αιτήματα επισκέπτη για προσωπικά δεδομένα. Στο Τι χρειάζεται ο επισκέπτης;, επιλέξτε Λήψη αντιγράφου δεδομένων επισκέπτη ή Αφαίρεση προσωπικών δεδομένων επισκέπτη. Επιλέξτε μέθοδο στο Πώς επαληθεύσατε τον επισκέπτη; αφού ελέγξετε τα αρχεία καταλύματος ή γνωστό κανάλι επικοινωνίας. Συμπληρώστε προαιρετικά το Αναφορά αιτήματος (προαιρετική). Εισαγάγετε τον δικό σας κωδικό στο Ο κωδικός σας στο ELUNIA, σημειώστε Έχω επαληθεύσει την ταυτότητα του επισκέπτη και πατήστε Επιβεβαίωση και έναρξη αιτήματος. Οι έλεγχοι αποτρέπουν τη λήψη ή αφαίρεση πληροφοριών από μη επαληθευμένο πρόσωπο. Το ELUNIA καταγράφει την έγκριση και βάζει την εργασία σε αναμονή. Παρακολουθήστε το Ιστορικό αιτημάτων δεδομένων επισκέπτη και επιλέξτε Λήψη αντιγράφου δεδομένων όταν είναι διαθέσιμο.
Η εργασία πρόσβασης δημιουργεί κρυπτογραφημένη εξαγωγή των πληροφοριών που τηρούνται για τον Επισκέπτη. Το signed download λήγει. Η ανωνυμοποίηση αφαιρεί ή αντικαθιστά υποστηριζόμενα αναγνωριστικά στοιχεία και γραπτό προσωπικό περιεχόμενο, διατηρώντας μη αναγνωριστικά λειτουργικά στοιχεία. Δεν αναιρείται από την οθόνη Επισκέπτη και μπορεί να αποκλειστεί από ενεργό legal hold. Το ELUNIA υποστηρίζει τη ροή· η Επιχείρησή σας παραμένει υπεύθυνη να αποφασίσει αν και πώς πρέπει να ικανοποιηθεί ένα αίτημα δικαιωμάτων.
Μην ξεκινάτε δεύτερη εργασία πρόσβασης ή ανωνυμοποίησης όσο ισοδύναμο αίτημα είναι ενεργό. Χρησιμοποιήστε το Edit guest για επαληθευμένη διόρθωση· δεν υπάρχει χωριστό αυτόματο αίτημα διόρθωσης.
Διαγράψτε τον προσωπικό λογαριασμό σας
Στο Settings > Profile, το Διαγραφή λογαριασμού διαγράφει μόνιμα τον συνδεδεμένο χρήστη μετά από επιβεβαίωση τρέχοντος κωδικού και τον αποσυνδέει. Δεν σημαίνει «κλείσιμο Επιχείρησης». Ο μοναδικός ενεργός Owner δεν μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό του· πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει εγκεκριμένη μεταβίβαση ιδιοκτησίας ή ροή κλεισίματος Επιχείρησης.
Ζητήστε κλείσιμο Επιχείρησης
Owner μπορεί να χρησιμοποιήσει το Organization closure στην Ομάδα, να πληκτρολογήσει ακριβώς το όνομα Επιχείρησης, να εισαγάγει τον τρέχοντα κωδικό και να επιλέξει Request closure. Το αίτημα είναι μη καταστροφικό: το ELUNIA διατηρεί τα δεδομένα και μετακινεί την Επιχείρηση στον ελεγχόμενο, read-only κύκλο κλεισίματος όταν λήξει το entitlement. Όπου εφαρμόζεται, ζητείται χωριστά ακύρωση συνδρομής παρόχου ως μέρος αυτής της ελεγχόμενης ροής.
Πριν από μη αναστρέψιμη ενέργεια απορρήτου ή λογαριασμού, επαληθεύστε τον επιλεγμένο Επισκέπτη, χρήστη και Επιχείρηση και διατηρήστε όσα αρχεία απαιτούν οι νόμιμες υποχρεώσεις τήρησης.